Tandenbleken nu

Hoe is het om lipfillers te krijgen?

Hoe is het om lipfillers te krijgen?

Geplaatst op

Wanneer je niet tevreden bent over het volume of de vorm van je lippen, zijn fillers de oplossing. Ze kunnen door middel van een simpele ingreep bij jouw gezicht passen zoals jij dat wilt. Het is begrijpelijk dat je nieuwsgierig bent naar de procedure van lipfillers. Daarom vertel ik in deze blog mijn ervaring met lipfillers.

Dag 1: dag van de injectie

Ik had al het advies gekregen om een paar dagen voor de behandeling alcohol, Advil, boerenkool, zalm en vitamine E te vermijden, naast andere dingen die kunnen leiden tot overmatige blauwe plekken of bloedingen. (Er is mij ook verteld dat ik twee weken voor en na de behandeling geen tandarts afspraak mag maken). Er wordt een dikke laag over mijn lippen aangebracht. Tien minuten later kan ik mijn gezicht niet meer voelen. Het is geen onprettige sensatie, het is gewoon vreemd. Ik voel de prik van de naald op sommige plaatsen, evenals het verontrustende gevoel van het product dat in mijn huid gaat. Als ik na de behandeling in de spiegel kijk, ben ik een beetje verbaasd: mijn lippen zijn flink opgezwollen. Maar dat is volkomen normaal, legt de arts uit. 

Dag 4

De zwelling begint eindelijk af te nemen. Ik heb geen eenden lippen meer, maar ik zie nu wel de injectie sporen aan de basis van mijn bovenlip. De arts heeft aangeraden de eerste dagen niks op mijn lippen te smeren. 

Dag 7

Een week later is de zwelling helemaal weg, maar ik heb een harde knobbel ter grootte van een erwt op mijn bovenlip. Het valt alleen op als ik lach, maar ik word er gek van. Tijdens mijn vervolgafspraak injecteert de arts een stof die filler oplost, direct op de plek en masseert het stevig in. Het is bijna meteen weg.

2 maanden na de procedure

Er is geen verschil te zien tussen de filler en mijn lippen, en ik voel de filler helemaal niet. De arts heeft de vuller niet gebruikt om mijn lippen meer volume te geven (wat ik niet nodig had), maar om de projectie van mijn bovenlip te veranderen, zodat deze meer in balans is met mijn onderlip. Het heeft mijn profiel, heel lichtjes, ten goede veranderd. Ik zie het vooral op foto’s. Dat maakt dat ik het een succesvolle ingreep vond en het zo weer zou doen!

Gerelateerde berichten

4 dingen die je moet weten over baby tandjes

Baby tandjes spelen een belangrijke rol in het helpen van kinderen bij het ontwikkelen van een gezonde glimlach die met hen meegroeit. Hier zijn vijf...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden