Tandenbleken nu

Drie redenen om je tanden te laten bleken bij de tandarts

Drie redenen om je tanden te laten bleken bij de tandarts

Geplaatst op

Bij een mooie glimlach hoort natuurlijk een wit en gezond uitziend gebit. Door het (vaak ongezonde) voedsel dat we eten, verkleuren onze tanden echt snel en krijgen ze een geel kleurtje.

Als dit bij jou het geval is, kun je wellicht profiteren van de nieuwste technologieën. Tandartsen – maar ook wijzelf – zijn steeds beter in staat om tanden te bleken, waardoor je weer stralend witte tanden krijgt. Een tandleekbehandeling van tijd tot tijd geeft je een nieuwe glimlach en geeft je meer zelfvertrouwen.

Tanden bleken bij tandarts: waarom?

Meer informatie over tanden bleken kan je verkrijgen bij Lassus Tandartsen in Amsterdam. Bij Lassus Tandartsen werken specialisten die alles weten over het bleken van tanden. Twijfel je nog? Lees dan de onderstaande redenen waarom tanden bleken bij de tandarts een beter idee is dan dat je het zelf doet.

Je kunt het vaak zelf doen

Er zijn een aantal mogelijkheden om thuis te bleken (waaronder bleekstrips) die veilig en effectief thuis te gebruiken zijn. Let wel op dat dit vaker duurt dan een behandeling bij de tandarts. Een tandarts kan sterkere tandenblekers gebruiken en daarmee de behandeling in minder tijd afronden, met een langer durend resultaat als gevolg.

Veilig en goedkoop

Tandenblekers die je zelf kunt aanbrengen, zijn niet sterk genoeg om schadelijk te zijn (tenzij je de productaanwijzingen negeert) en zijn meestal niet erg duur. Je tandarts gebruikt sterkere middelen, maar beschikt wel over apparatuur waarmee hij de risico’s kan minimaliseren. En in vergelijking met andere cosmetische behandelingen is tanden bleken in de tandartspraktijk nog steeds een relatief goedkope optie.

Tandarts heeft veel ervaring

Tanden laten bleken door een tandarts geeft een beter resultaat dan wanneer je het zelf doen. Tandartsen beschikken namelijk over de juiste apparatuur. Op deze manier is de kans op complicaties veel kleiner en weten tandartsen hoe ze tanden precies de goede kleur kunnen geven. Doe je dit thuis, dan kan het wel eens voorkomen dat je tanden net een verkeerd tintje krijgen dan vooraf verwacht.

Gerelateerde berichten

Tanden van binnenuit bleken

De inwendige bleekbehandeling voor tanden wordt vaak toegepast na een wortelkanaalbehandeling. Door complicaties na de wortelkanaalbehandeling en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden