Tandenbleken nu

De voordelen van het bleken van je tanden

De voordelen van het bleken van je tanden

Geplaatst op

Een glimlach kan je uitstraling veel beïnvloeden. Zo heeft een mooie glimlach een positief effect op je zelfvertrouwen. Wanneer je zelf niet blij bent met je glimlach kan dit je zelfvertrouwen juist negatief aantasten. In de cosmetische tandheelkunde is er de laatste jaren veel vooruitgang geboekt in het veilig en vakkundig bleken van de tanden. Zo wordt een stralende lach voor iedereen realiseerbaar. Ontdek de voordelen van het bleken van je tanden.

Vergroot je zelfvertrouwen

Mogelijk twijfel je of je iets moet laten doen aan je tanden. Met het bleken van tanden schiet je zelfvertrouwen omhoog. Dit geld voor thuis, buiten op straat en bijvoorbeeld op je werk. Het zorgt voor meer positiviteit en je zit gelijk veel beter in je vel. Daarnaast zijn wittere tanden ook een signaal dat je er goed verzorgd uitziet. Door dit te beseffen kun je ook veel zelfverzekerder over straat gaan.

Een betere look

Wanneer je aan de slag gaat met je eigen look, dan is het bleken van de tanden een optie om je look te verbeteren. Daarnaast helpt het om opgelopen schade te verbergen. Denk maar aan de effecten van alle zoetigheid, koffie en andere voedingsmiddelen die we dagelijks naar binnen werken. Dit slaat zijn slag op je tanden. Het kan ook vlekken veroorzaken. Met het bleken van tanden kan het allemaal weggewerkt worden.

Het is betaalbaar

Door de vele goede ontwikkelen op het gebied van tanden bleken is het ook een betaalbare ingreep geworden. Het is een goedkoper alternatief door bijvoorbeeld je tanden te laten vervangen door protheses. Informeer hierover bij je tandarts. Zo moet je nog letten op herhaalbare behandelingen. Daarnaast moet je rekening houden dat wittere tanden geen verbeterde mondzorg betekenen. Blijf daarom altijd je gebit controleren bij de tandarts. 

Tanden bleken door een professional 

Je kunt op meerdere manieren je tanden witter maken. In de cosmetische wereld is te merken dat tanden bleken steeds populairder wordt. En dat is een logische ontwikkeling aangezien het veilig en professioneel gedaan kan laten worden. We raden aan om op bezoek te gaan bij een deskundige. Zoals bij de ervaren tandarts in Rotterdam. Bij tandartspraktijk Laan op Zuid weet je dat je in goede handen bent.

Gerelateerde berichten

Facings van composiet of porselein, wat is het verschil?

Er zijn een hoop verschillende factoren waardoor je schade aan je gebit kunt oplopen. Door bijvoorbeeld per ongeluk op iets hards te kauwen is het al...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden