Tandenbleken nu

De nieuwste trends bij het bleken van tanden

De nieuwste trends bij het bleken van tanden

Geplaatst op

Vergeelde tanden zijn onaantrekkelijk, dus het is geen verrassing dat er vandaag de dag zoveel witmakende producten en technieken beschikbaar zijn. Of je nu voor een doe-het-zelf behandeling thuis wilt kiezen of dat je het liever aan de professionals in je tandartspraktijk overlaat, het bleken van tanden in de perfecte tint is mogelijk. Om je te helpen om meer te weten te komen over wat de mogelijkheden zijn, bespreken we de laatste trends op het gebied van tanden bleken.

 

Behandeling met thuisbleken

Wil je een wittere glimlach in het comfort van je eigen huis? Je bent niet alleen. Sommige mensen houden er gewoon niet van om in de stoel van de tandarts te zitten, ook al is het voor een cosmetische ingreep, terwijl anderen misschien eerst een meer betaalbare optie willen proberen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Bleekstrips, gels en tandpasta’s

Als het gaat om witmakende producten die je thuis kunt gebruiken, kun je kiezen uit strips, gels en diverse tandpasta’s. Omdat veel van dit soort producten gemakkelijk verkrijgbaar zijn in winkels en webshops, en omdat ze betaalbaar zijn, kun je meer dan één keer proberen om te zien welke optie je de resultaten geeft waar je naar op zoek bent.

 

Met bitjes, strips en gels die je zelf kunt kopen, krijg je nog meer bleekkracht in een kortere tijd omdat je een whitening product direct op je tanden aanbrengt en het in de loop van enkele minuten werkt. Het gebruik van deze producten kan echter leiden tot bijwerkingen zoals gevoeligheid en irritatie, dus het is het beste om het etiket zorgvuldig te lezen en de aanwijzingen op te volgen voor een optimaal resultaat.

 

Natuurlijke methodes van bleken

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bleken van hun tanden thuis zonder het gebruik van synthetische ingrediënten, zijn er een aantal natuurlijke trucs die trendy zijn geworden. Deze tactiek kan meer geduld vereisen en je krijgt misschien nooit echt dezelfde indrukwekkende resultaten die je zou kunnen krijgen van andere whitening producten.

 

Je kunt proberen te poetsen met wat soda om je tanden te helpen om tot een helderdere tint te komen. Natriumcarbonaat is veilig in gebruik (in feite is het misschien al een ingrediënt in de tandpasta die je dagelijks gebruikt). Om een pasta te maken, meng je gewoon wat water met zuiver soda en poets je je tanden ermee. De milde schuring kan helpen bij het verminderen van vlekken op het oppervlak veroorzaakt door wat je dagelijks eet en drinkt.

 

Een ander natuurlijk ingrediënt is waterstofperoxide. Veel witmakende tandpasta’s gebruiken het om de glimlach op te vrolijken, dus sommige mensen houden ervan om waterstofperoxide met water te verdunnen voordat ze het als een mondwater gebruiken. Spuug de vloeistof in ieder geval uit. Een woord van voorzichtigheid: als je dit te veel en te vaak doet, kan dit leiden tot gevoeligheid.

 

Bleken door de tandarts

Sommige mensen willen niet eens hun tijd verspillen met thuisproducten, vooral niet als ze hun tanden meerdere tinten willen bleken. Dit is waar je tandarts je kan helpen. Professionele behandelingen, bijvoorbeeld bij THC de Leyens in Zoetermeer, verzekeren dat je glimlach snel en veilig verheldert.

 

Naast het zien van je tandarts voor het bleken van behandelingen, kun je echter ook helpen om vlekken op afstand te houden door regelmatig afspraken te maken voor controles en schoonmaakbeurten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden